ЦЕНА: 250лв.

цената е с вкл. МУК (датчик за врата) + акумулатор - 1,2 Ah

+55лв - ПИР (датчик за движение)

Цените са с вкл. ДДС

 

     Home 3 е предназначена за охрана на малки обекти – апартаменти, магазини, офиси, складове и други обекти с до 2 отделни зони. Има вграден захранващ блок и двойно бронирана сирена. Охраняемите зони са изпълнени като двойно балансирани вериги, програмируемо изключваеми. Системата се управлява чрез дистанционно управление, излъчващо динамичен код. Предлага възможност светодиодна индикация за захранване, охрана, аларма, звукова индикация, включване и изключване, поотделно индикиране състоянието на две зони.Притежава 15А релеен изход за включване на допълнителни устройства, допълнителна сирена, телефонен набирач, пейджър и др. Системата се предлага с 3 дистанционни с динамичен код на управление.

 

ЦЕНА: 350лв. с вкл. монтаж

цената е с вкл. МУК (датчик за врата) + акумулатор - 1,2 Ah

+20лв. акумулатор 5А

+50лв. 1бр. PIR (датчик за движение)

Цените са с вкл. ДДС

 

Микропроцесорна охранителна система с LCD клавиатура
Предназначена за охрана на малки обекти- жилища, магазини, офиси, складове и други с до 8 отделни зони. Има вграден захранващ блок, двойно бронирана сирена, изводи за СОТ, интерфейс на български и английски език, 8 програмируеми зони, 16 потребителски кода, системен часовник, енергонезависима памет за събития и др.

 

 

Кой сме ние?

Фирма "Шамуей 2012" ЕООД се занимава от 1998г. с монтаж и ремонт на авто и мото алармени системи, както и охранителни системи за дома. Всички дейности се извършват от нашите специалисти бързо и качествено с пълна гаранция от 2 години на всички системи и допълнителни модули.

Научете повече за нас

За нас

Контакти

   Адрес: гр.София ул.Зайчар №116

Телефон: +359 878 330 276

Телефон: +359 888 612 598

Имейл: alarmibg(@)abv.bg

Facebook: AlarmiBG.com